Метро Києва змінило режим роботи: що потрібно знати пасажирам

В українській столиці на станції київського метрополітену "Мінська" змінили режим роботи

В українській столиці на станції київського метрополітену "Мінська" змінили режим роботи – йдеться про відкриття двох виходів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, для пасажирів вестибюль № 1 (у напрямку ст. м. "Героїв Дніпра") працюватиме з 05:24 до 22:24, а вестибюль № 2 (у напрямку ст. м. "Оболонь") – з 05 :27 до 22: 27.

Нагадаємо, що у київському метрополітені збираються запровадити відповідальність за порушення правил користування підземкою. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала народний депутат Юлія Гришина.

За її словами, правоохоронний комітет Верховної Ради підтримав та направив на розгляд до сесійної зали законопроект, який встановлює відповідальність за порушення правил користування метрополітеном, чого досі не було.

"Одна з невідкладних проблем метрополітенів у період воєнного стану - це несанкціоноване проникнення на об'єкти критичної інфраструктури, прохід сторонніх осіб у тунелі метро та інші стратегічно важливі приміщення, які забезпечують безпеку перебування людей в укритті", - заявила депутат.

Вона зазначила, що порушення можуть призвести до плачевних наслідків для людей у метро та інфраструктури.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися