У Київській області анонсували обробку газонів хімікатами

Що треба знати місцевим мешканцям

В Ірпені анонсували обробку газонів гербіцидами. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Ірпінської міської ради.

За даними мерії Ірпеня, на центральній площі міста у вівторок, 18 квітня, з 09:00 до 16:00 працівники комунального підприємства "Управління благоустрою міста" проводитимуть щорічну планову обробку газонів гербіцидами з метою знищення бур‘яну

"У зв’язку з цим просимо мешканців та гостей Ірпінської громади не відвідувати місця відпочинку на площі Шевченка у зазначений час", — закликали в Ірпінській міській раді.

Нагадаємо, річка Ірпінь та її ліва притока річка Буча вийшли з берегів. Існує додаткова загроза підтоплення Києва. Заплави річок Буча та Ірпінь затоплено. Рівень води в цих та в інших водоймах Київщини піднявся внаслідок пропуску весняного водопілля через Київську ГЕС. Через це в регіоні оголосили підвищений рівень небезпеки. Через повені є ризики затоплення заплавних територій, низьких ділянок садово-дачної забудови та присадибних ділянок. У найбільшій зоні ризику знаходяться Київ, а також Вишгородський, Броварський та Бориспільський райони Київщини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Ірпені триває демонтаж приватних житлових будинків, що були зруйновані внаслідок повномасштабного вторгнення російських військ в Україну. Вже знесли 60 будинків, а також повністю вивезли будівельне сміття. Роботи з демонтажу в Ірпені виконують за підтримки Програми розвитку ООН. За рахунок наданої допомоги в Ірпінській міській територіальній громаді знесуть до 130 приватних будівель, що найбільше постраждали під час бойових дій.

Читайте також, у Київській області почали створювати ландшафтний заказник "Ріка-герой Ірпінь".



Джерело: https://t.me/newsimr/9518


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися