У Києві облаштовують нові кільцеві розв’язки: деталі

Цього року планують облаштувати близько 40 нових кільцевих розв’язок

У столиці облаштовують нові кільцеві розв’язки для підвищення безпеки руху. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація, передають "Коментарі".

Як інформує Комунальна корпорація "Київавтодор", роботи тривають на перехресті вулиць Бекешкіної та Вільде. Там уже влаштовано центральний острівець та острівець безпеки. Роботи на цьому перехресті закінчаться 25 квітня.

На фінальному етапі – облаштування кільцевої розв’язки на перетині вулиць Жаботинського, Корчака та Меїр. На перехресті залишилось нанести нову дорожню розмітку та виконати озеленення клумби.

У Дарницькому районі кільцеву розв’язку облаштовують на Т-подібному перехресті вулиць Чавдар та Гмирі. Дорожню клумбу планують закінчити до 5 травня.

Загалом цього року планують облаштувати близько 40 нових кільцевих розв’язок у всьому місті.

Нагадуємо, що в комунальному підприємстві "Київський метрополітен" зробили важливе звернення до Верховної Ради щодо роботи підземки в українській столиці. У метрополітені зазначають, що днями Комітет з питань правоохоронної діяльності Верховної Ради України підтримав та направив на розгляд депутатів законопроект №6164 "Про внесення змін до кодексу України про адміністративні правопорушення щодо порушення правил перевезення у міському електричному транспорті".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Владимир

18 квітня 2023, 15:15

Идет война. Денег в стране не хватает. Давай деньги закапывать в кольца

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися