Хлорування води анонсували у Київській області: де та коли

Що потрібно знати споживачам про водопостачання

У Вишгороді наступного тижня заплановано провести хлорування води. Про це споживачів попередили у Вишгородській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії, у Вишгороді місцевий водоканал протягом двох днів буде проводити роботи з профілактичної дезінфекції водопровідної мережі. Хлорування води проведуть з 9:00 27 квітня до 16:00 28 квітня. Користуватися холодною водою можна буде тільки після завершення профілактики водопровідних мереж. Перед користуванням необхідно злити воду з водопровідного крану протягом 15 хвилин.

Нагадаємо, у кількох районах Києва розпочали масштабні гідравлічні випробування. З цього тижня гідравлічні випробування стартували на Мінському масиві, Нивках та в частині Шевченківського району Києва. Робити триватимуть близько 14 днів. На цей час гарячого водопостачання не буде.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що столичні комунальники у Дніпровському районі вже почали підготовку теплових мереж до наступного опалювального сезону у Києві. У цьому районі до 26 квітня триватимуть гідравлічні випробування теплових магістралей ТОВ "Євро-Реконструкція". В самому ж підприємстві зазначили, що випробування також стартували у Дарницькому районі столиці. Гаряче водопостачання у Дніпровському районі Києва припинили для всіх споживачів, які підключені до систем теплопостачання в межах кількох вулиць.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися