З кількох вулиць Києва прибрали сотні старих шин (ФОТО)

На яких локаціях навели лад столичні комунальники

В Дарницькому районі Києва прибрали з вулиць сотні вживаних автомобільних шин. Про це розповіли в Дарницькій районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Столичні комунальники навели лад на кількох вулицях Києва. Загалом прибрали понад 600 старих коліс. Автомобільні шини вивезли на подальшу утилізацію з кількох локацій в столиці.

Старі колеса прибрали з таких вулиць у Дарницькому районі Києва:

·       Харченка, Промислова (мікрорайон Бортничі), Ревуцького, 44;

·       Мишуги, 3, Крушельницької та Севастопольська, 12/22.

При контакті з землею, водою або при нагріванні сонячними променями старі колеса виділяють масу хімічно активних сполук, що можуть викликати важкі захворювання. Шини належать IV класу відходів, є токсичними і вимагають спеціальних методів утилізації. Спалювання шин неприпустиме через виділення в атмосферу небезпечних токсинів.

В Дарницькій районній державній адміністрації оприлюднили фото з прибирання столиці та зазначили, що такі заходи проводять регулярно до повного очищення від шкідливої та небезпечної гуми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Голосіївському парку в Києві під час толоки вивезли тони сміття та розвісили будинки для птахів. Участь у прибиранні взяли студенти, громадські активісти та міністр захисту довкілля Руслан Стрілець. Толоку у Голосіївському парку провели на дев’яти локаціях, на яких зібрали майже п’ять тон сміття.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися