У Київському зоопарку випустили на літні угіддя екзотичних птахів (ФОТО)

Як виглядають пташині локації

У Київському зоопарку п’ять видів екзотичних птахів випустили на літній майданчик. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

"Свято для наших пернатих мешканців водно-болотних угідь. На свій літній майданчик переселяються аж п’ять видів птахів: ібіс червоний, султанка, каролінка, кільчатий чирок та мандаринка", — розповіли у Київському зоопарку.

Авіарій цих видів птахів площею понад 130 квадратних метрів та висотою у п’ять метрів встелений спеціальними піском та щепою. Тут ростуть трава, чагарники та плющ. На літньому майданчику облаштували штучний водограй та місця для гніздування. Все це створює для птахів затишну та комфортну обстановку наближену до природної.

"Харчування у них найрізноманітніше – від м’ясо-рибного фаршу до професійного гранульованого корму, та від овочево-фруктового міксу до свіжої зелені", — зазначили в Київзоо.

Нагадаємо, минулого тижня у Київському зоопарку рожевих фламінго випустили на літні озерні угіддя, де створили для птахів нові зони комфорту. Для одних з найбільш яскравих та рідкісних птахів України готують особливу страву. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що наприкінці березня у Київському зоопарку випустили на літню оазу родину пеліканів. Ця подія відкрила сезон переходу мешканців зоопарку з зимових приміщень до літніх експозицій. На літній оазі птахам облаштували нову зону для прийняття сонячних ван та встановили три нових конструкції для гніздування. 

Дивіться також відео, які величезні іграшки купили слону у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися