Київські зоозахисники розповіли про порятунок бобрів (ФОТО)

В які халепи потрапили дикі тварини

Командою порятунку тварин міста Києва лише за останній місяць було врятовано дев’ять бобрів, які випадково потрапляли в халепи або опинялись на людській території. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Kyiv Animal Rescue Group.

"Якщо ви зустріли будь-яку дику тварину — не підходьте близько, не намагайтесь подружитись, зробити цікаве селфі для соцмереж тощо. Навіть якщо тваринка няшна і пухнаста, вона  має кігті та зуби, а ваші щирі наміри потоваришувати сприйме зовсім навпаки. Тож, скоріш за все, нічим хорошим таке близьке знайомство не закінчиться", — закликали в Команді порятунку тварин міста Києва.

Зоозахисники з гумором розповіли кілька цікавих випадків порятунку бобрів:

·       Один бобер почув про дошкільні дитячі заклади та вирішив скористатись нагодою — записати своїх дітей. Бо інакше присутність величенького красеня з перепончастими лапами о шостій ранку біля дитячого садка в Обухові пояснити важко. Бобрині добрі наміри не зрозуміли поліціянти та викликали рятівників нашої команди. Тож як би бобер не мріяв позбутись своїх бобренят-бешкетників хоч на півдня п'ять днів на тиждень — не вийшло.

·       Інший бобер прийшов на територію підприємства з цілком конкретною ціллю — грошей заробити. Тому вмостився прямісінько біля входу в загальний туалет і приготувався продавати квитки. Але новоявленому бізнесмену не пощастило — робітники висловились проти такого стартапу і викликали наших рятівників.

·       Ще один кмітливий бобер вирішив влаштувати приватне СПА в переливній камері. Рятівникам КАРГу знов прийшлось розбити бобрячі мрії. Ех...

"На цьому розважальну частину ми закінчуємо, бо насправді все серйозно. Велика кількість диких тварин під час міграцій потрапляють на території людських поселень", — підсумували Kyiv Animal Rescue Group.

Нагадаємо, у Київському зоопарку рожевих фламінго випустили на літні озерні угіддя, де створили для птахів нові зони комфорту. Для одних з найбільш яскравих та рідкісних птахів України готують особливу страву. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку випустили на літню оазу родину пеліканів. Ця подія відкрила сезон переходу мешканців зоопарку з зимових приміщень до літніх експозицій. На літній оазі птахам облаштували нову зону для прийняття сонячних ван та встановили три нових конструкції для гніздування. 

Дивіться також відео, які величезні іграшки купили слону у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися