Прокачати автомат: любителів форсажу у Києві "запросили" до військкомату (ФОТО)

Подробиці розповіли у Патрульній поліції України

Любителі форсажу у Києві масово отримали повістки до військкомату. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

"Мені здається, що суспільство давно вже сказало своє слово, щодо прийнятної поведінки під час війни. І я зараз не говорю про те, що зовсім не можна кави випити або пообідати чи повечеряти в якомусь закладі. В цілому, ми й воюємо, щоб люди могли нормально жити. Але всьому є межі", — зазначив Білошицький.

Перший заступник начальника Департаменту Патрульної поліції України обурився перегонами, що влаштували молодики у центрі Києва.

"Заганяти заряджені тачки в самісінький центр міста, ревіти там моторами, дріфтувати вулицями — то вже називається фарс під час війни. А біля цих заряджених моторів крутяться молодчики, які за віком і станом здоров’я могли б, наприклад, тримати автомат. І ми вже попереджали неодноразово. І притягували до відповідальності. Але… Отож, цього разу ми запросили на захід воєнкомів. Які, своєю чергою, "запрошували" форсажників", — прокоментував правоохоронець.

Представник Патрульної поліції України Олексій Білошицький додав, що свої здібності хлопці можуть проявити на передовій: "Щоб пацани "не розстраювались", є гідний лайфхак: автомат теж можна прокачати і протюнити".

Нагадаємо, у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. На кадрах можна побачити понівечений мікроавтобус та вантажівку. Згодом стало відомо, що в ДТП травмовані пасажири маршрутки, а водія довелося діставати з автівки рятувальникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Дивіться також відео, як п’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві.

Читайте також, що під Києвом пасажирський автобус потрапив в ДТП.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


сРУль

23 квітня 2023, 18:26

а попів мАцковських коли запросять?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися