Ракетний удар по Київській області: є пошкодження житлової багатоповерхівки

В Українці на території Київської області зафіксовано пошкодження багатоповерхового будинку внаслідок ракетного удару російських окупантів

В Україні на території Київської області зафіксовано пошкодження багатоповерхового будинку внаслідок ракетного удару російських окупантів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міністром внутрішніх справ України Ігорем Клименком.

За його словами, внаслідок пошкодження будинку є двоє поранених цивільних. На місці інциденту працюють правоохоронці та рятувальники. Глава МВС заявив, що всі постраждалі отримають необхідну допомогу.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці внаслідок ракетного удару російських окупантів упали уламки однієї із збитих цілей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог завдав удару стратегічними бомбардувальниками. У межах повітряного простору Києва протиповітряна оборона збила 11 крилатих ракет і два безпілотники.

Прильотів чи руйнувань не зафіксовано. В Оболонському районі уламки ракет впали на лінію електропередач та дорожнє покриття.

Читайте также