Ракетний удар по Київській області: поліція показала наслідки (Фото)

Начальник Головного управління національної поліції на Київщині Андрій Небитов показав наслідки падіння ракети російських окупантів на житловий будинок в Українці

Начальник Головного управління національної поліції на Київщині Андрій Небитов показав наслідки падіння ракети російських окупантів на житловий будинок в Українці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке він опублікував у соціальних мережах.

За його словами, навіть на віддаленій території від лінії зіткнення ворог продовжує використовувати балістичні та крилаті ракети для обстрілів наших міст, знову страждає громадянська інфраструктура та мирні люди.

На Київщині теж є попадання уламка ракети в багатоповерхівку, постраждала 13-річна дівчинка.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці внаслідок ракетного удару російських окупантів упали уламки однієї із збитих цілей. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, ворог завдав удару стратегічними бомбардувальниками. У межах повітряного простору Києва протиповітряна оборона збила 11 крилатих ракет і два безпілотники.

Прильотів чи руйнувань не зафіксовано. В Оболонському районі уламки ракет впали на лінію електропередач та дорожнє покриття.

Читайте также