Київський зоопарк офіційно відкрив весняно-літній сезон (ФОТО)

Оприлюднені чарівні фото диких тварин

У Києві цими вихідними розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію закладу.

За даними Київського зоопарку, майже всі тварини вже перейшли до своїх літніх майданчиків та ставків, а парк зазеленів та розквітнув красою квітів та дерев.

"У ці важкі часи для нашої країни робота зоопарку можлива лише за підтримки суспільства, державних та громадських установ, друзів і колег з усього світу та відданості своїй справі наших працівників. Головне зараз – забезпечити мешканців зоопарку теплом, кормами, ветеринарним доглядом, покращувати умови їх утримання попри всі складнощі", — зазначили в Київському зоопарку.

З початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну у Київському зоопарку надали прихисток понад 400 тваринам.

"До відкриття сезону було оновлено понад 30 експозицій, створено дві штучні водойми, встановлено 15 сучасних аераційних систем, побудовано вдвічі більший вольєр для дванадцяти врятованих павіанів анубіса. З нагоди поповнення в родині капібар - ми облаштували новий "дитячий майданчик" з басейном та багато іншого", — розповіли у Київзоо.

Нагадаємо, у Київському зоопарку рожевих фламінго випустили на літні озерні угіддя, де створили для птахів нові зони комфорту. Для одних з найбільш яскравих та рідкісних птахів України готують особливу страву. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київському зоопарку випустили на літню оазу родину пеліканів. Ця подія відкрила сезон переходу мешканців зоопарку з зимових приміщень до літніх експозицій. На літній оазі птахам облаштували нову зону для прийняття сонячних ван та встановили три нових конструкції для гніздування. 

Дивіться також відео, які величезні іграшки купили слону у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися