Під Києвом сталася масштабна ДТП (ФОТО)

Що відомо про аварію від правоохоронців

У Київській області сталася масштабна дорожньо-транспортна пригода. Про аварію розповіли у Патрульній поліції регіону, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, в ДТП у Білогородці потрапили мікроавтобус та мотоцикл.

"Поліцейські Київщини встановили, що водій мікроавтобуса Mercedes-Benz — 66-річний місцевий житель — порушив Правила дорожнього руху. Кермувальник, здійснивши поворот ліворуч та перетнувши суцільну лінію, зіткнувся  з байком Bajaj Dominar" — йдеться в повідомленні Патрульної поліції Київської області.

В поліції оприлюднили фото аварії. Водія мотоцикла з черепно-мозковою травмою доставили до лікарні. Правоохоронці закликали водіїв неухильно дотримуватись Правил дорожнього руху.

Окрім того, в Броварському районі Київської області в ДТП за участі п’ятьох автомобілей постраждали діти та дорослі. ДТП з потерпілими сталася в селі Зазим’я. В поліції повідомили, що 40-річний водій Volvo виїхав на зустрічну смугу руху та врізався в попутне авто Kia. Надалі від удару автомобіль Volvo зіткнувся з припаркованим на стоянці Chevrolet, що по інерції зіткнувся з автомобілем Citroen, який внаслідок цього врізався в Honda. Внаслідок ДТП постраждали двоє дорослих та двоє малолітніх дітей. 

Нагадаємо, у Києві на Житомирській трасі сталася масштабна ДТП. Через аварію при виїзді зі столиці на Брест-Литовському шосе утворились величезні затори. Очевидці оприлюднили фото та відео жахливої ДТП. Згодом стало відомо, що в ДТП травмовані пасажири маршрутки, а водія довелося діставати з автівки рятувальникам.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ – Харків внаслідок ДТП за участю трьох вантажівок сталася масштабна пожежа. Поблизу Яготину вщент згоріли три вантажних автомобілі, у ємкостях одного з них був газ. Загасити масштабну пожежу вдалося лише за п’ять годин. Під час пожежі рятувальники знайшли двох загиблих.

Дивіться також відео, як п’яна жінка влаштувала нічні перегони з поліцією у Києві.

Читайте также