На Київщині перекрили рух транспорту: деталі для водіїв

У Богуславі на території Київської області перекрили рух транспорту на низці вулиць - причиною стало проведення ремонтних робіт

У Богуславі на території Київської області перекрили рух транспорту на низці вулиць – причиною стало проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Богуславської міської ради.

За словами чиновників, на початку весни у Богуславській громаді було проведено ямковий ремонт критичних ділянок доріг холодним асфальтом. Однак це не гарантувало якості дорожнього покриття та вибоїни знову з'явилися на дорогах.

Зазначається, що щойно дозволили погодні умови, на дорогах міста завирувала робота по гарячому асфальтуванню вибоїн та ям.

"Звичайно, це завдало тимчасових незручностей водіям суспільства, але варто потерпіти кілька днів, щоб тоді не переживати за стан коліс вашого автомобіля. Керівництво громади дякує мешканцям та гостям Богуслава за розуміння і сподівається, що погода дозволить закінчити ремонтні роботи доріг за короткий термін", - Сказано в повідомленні.

Нагадаємо, що у Голосіївському районі української столиці на Теремках перекрили рух транспорту на вулиці Композитора Лятошинського. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами комунальників, рух буде обмежено до 4 червня – причиною стане проведення ремонтних робіт. Зазначається, що шляховики оновлюють покриття в рамках капітального ремонту частини Кільцевої дороги (автодорога Т-10-27) на ділянці від пл. Одеській до вул. Територіальної Оборони (колишня вул. Ватутіна).

Під час ремонту рух на вулиці частково обмежений. Можливе повне перекриття при асфальтуванні. Варто враховувати цей факт при плануванні маршруту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися