На Київщині назвали точні дати закінчення навчального року в школах

У Київській обласній військовій адміністрації розповіли, на які числа планується закінчення навчального року у школах регіону

У Київській обласній військовій адміністрації розповіли, на які числа планується закінчення навчального року у школах регіону. Про це стало відомо із коментаря, який дав голова Київської ОВА Руслан Кравченко.

За його словами, цього року навчальні заклади Київської області завершують навчальний рік у проміжку з 26 травня по 16 червня. Однак більшість шкіл завершують освітній процес 31 травня – 359 із 638 установ загальної середньої.

Меншість – закінчать навчання у проміжку з 2 по 9 червня.

Нагадаємо, що з тало відомо, коли у школах української столиці відбудеться останній дзвінок. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Департаменту освіти і науки Київської міської державної адміністрації.

Освітній процес триватиме до 30 червня, а завершити навчання за класно-урочною системою школам рекомендують до 16 червня – це буде датою останніх дзвінків.

Слід зазначити, що ці рішення мають рекомендаційний характер, але в школах, як правило, до них прислухаються. Також у заяві йдеться, що документи про освіту випускникам шкіл слід видати у період із 21 по 23 червня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Любов

5 травня 2023, 07:44

Для чого таке напруження? Діти вимотались, програму виконували безперечно, завдань понад міру, вчителі виклались на всі 100%! І тепер треба їх додавити?! Щоб школу зненавиділи? "Мудре" рішення - як завжди "все на благо". Коли вже ті, хто видерся в керівні коридори про людей думати будуть?!

?

4 травня 2023, 12:27

?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися