У Києві 3 травня пройдуть ярмарки: де купити дешеві продукти (Адреса)

У різних районах української столиці 3 травня відбудуться сільськогосподарські ярмарки, де можна буде купити свіжі продукти за вигідною ціною

У різних районах української столиці 3 травня відбудуться сільськогосподарські ярмарки, де можна буде купити найсвіжіші продукти за вигідною ціною. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, у середу продукти можна буде купити за такими адресами:

у Голосіївському районі – Стратегічне шосе (в межах просп. Науки та

вул. Малокитаєвській);

у Дарницькому районі – вул. Ганни Ахматової, 31;

у Дніпровському районі – просп. Соборності, 2-20;

у Печерському районі – вул. Велика Васильківська (у межах вулиць Єжи Гедройця та Ковпака);

у Подільському районі – просп. Правди, 5-11, вул. Василя Порика, 8;

у Святошинському районі – вул. Підлісна, 8

Нагадаємо, що в українській столиці найближчим часом можуть серйозно зрости ціни на бензин. Про те, чого варто зараз чекати споживачам на ринку нафтопродуктів, розповів Сергій Куюн, директор консалтингової групи "А-95" у коментарі журналістам видання ТСН.

За його словами, йдеться про повернення податків на довоєнний рівень. І не лише про ПДВ, який зараз становить 7%, а планується у розмірі 20%, а також збільшення акцизів на паливо.

Через що акциз на бензин зросте вдвічі, на дизельне паливо на 40%. Тому це справді буде чуттєво для споживача. Якщо перерахувати ці податки та накласти їх на ціну, то виходить, що бензин подорожчає на 10-11 гривень за літр, дизельне паливо на 7-8 гривень за літр, а скраплений газ на 3,5 гривні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися