У Києві та Київській області буде чутно гучні вибухи

Про що мешканців попередили у військових адміністраціях

У Київській області та на околицях Києва буде чутно вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній військовій адміністрації, передають "Коментарі".

За даними відомства, у Вишгородському районі може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"Сьогодні, 3 травня, на території Вишгородського району відбуватиметься ліквідація вибухонебезпечних предметів. Через це у громадах області може бути чутно звуки вибухів", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на північних околицях столиці.

"На північних околицях міста лунатимуть звуки вибухів! Сьогодні, 3 травня, у Вишгородському районі ліквідовуватимуть вибухонебезпечні предмети. Тому в деяких районах міста може бути гучно!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Місцевих мешканців запевнили, що вибухові роботи планові та закликали зберігати спокій.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучі прибрали нерозірвані фугасні снаряди, стволи від САУ, сотні елементів російської амуніції та понівечені автомобілі. Все це виявили на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Дивіться також відео, як в одному із селищ Київщини знайшли та знешкодили збиту крилату ракету.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися