У Києві через ремонтні роботи вимкнуть газ: де та коли

Що треба знати споживачам

У Шевченківському районі Києва через ремонтні роботи буде припинено постачання газу. Про це повідомили у комунальному підприємстві "Київінформ", передають "Коментарі".

За даними комунальників, у п’ятницю, 5 травня, через ремонтні роботи буде припинено постачання газу з 09:00 до 16:00 у Шевченківському районі Києва.

Споживачів попередили, що буде припинено постачання газу за такими адресами:

·       вул. Туполєва Академіка, 12/1А, 12/2А, 12/5, 12/6, 12/2, 12/6Б;

·       провулок Овочевий, 3, 4, 5, 6, 7, 8.

На час проведення ремонтних робіт необхідно перекрити крани на газопроводах перед газовими приладами.

Нагадаємо, у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. Саме час почати будівництво та розробку проєктної документації відкладеної станції метро по вулиці Герцена, вважає автор петиції.

Читайте також, що у Київраді розглянуть петицію щодо створення парку замість паркінгу на Оболоні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися