На Київському іподромі можна буде безкоштовно подивитися на заїзди коней

На Київському іподромі відбудеться відкриття бігового сезону

На Київському іподромі відбудеться відкриття бігового сезону. У першому випробуванні сезону візьмуть участь коні французької рисистої породи. Про це повідомляє Київська міська рада, передають "Коментарі".

З нагоди відкриття бігового сезону на іподромі буде проведено шість заїздів, у яких візьмуть участь 34 коні.

"Торік попри перебої з постачанням кормів, регулярні відключення водопостачання та електроенергії через постійні ворожі обстріли, адміністрації Київського іподрому спільно з коневласниками вдалось зберегти тварин і провести біговий сезон 2022 року. І цьогоріч іподром продовжує свою роботу. Ми працюємо задля розвитку кінного спорту в Україні та його популяризації. Невдовзі відбудеться відкриття нового бігового сезону. Кияни та гості міста зможуть спостерігати за змаганнями цих граційних тварин, які весь час продовжували тренуватись разом зі своїми наїзниками", - зазначає КП "Київський іподром".

Захід відбудеться 07 травня на Київському іподромі (проспект Академіка Глушкова, 10). Початок: о 12:45. Вхід на територію іподрому безоплатний. Задля безпеки за сигналом повітряної тривоги відвідувачі мають негайно покинути територію та прямувати до найближчого укриття (станція метро "Іподром").

Нагадуємо, що в Києві розпочався черговий весняно-літній сезон у Київському зоопарку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися