У Київській області на водосховищі впіймали злісного браконьєра (ФОТО)

Що відомо про інцидент

На Канівському водосховищі рибалка здійснював незаконний вилов риби сітками. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, браконьєра виявили у Бориспільському районі Київської області. Рибалка наніс державі збитків на понад 55 тисяч гривень.

"Поблизу села Старе на озері Святе Канівського водосховища 37-річний житель Кийлова здійснював незаконний вилов риби сітками. Улов та рибальське знаряддя правоохоронці вилучили", — йдеться в повідомленні поліції Київської області.

За фактом незаконного зайняття рибним промислом дізнавачі Бориспільського управління поліції розпочали досудове розслідування. В Національній поліції України в Київській області оприлюднили фото з місця події.

Нагадаємо, у Києві та Київській області розпочався весняно-літній період нересту риби. Терміни заборони для любительського і спортивного рибальства у всіх водосховищах і озерах з затоками, протоками, включаючи зону підтоплення, діятимуть до 10 червня. У всіх річках та їх кореневих водах — до 20 травня, а у новостворених водних об'єктах, а також у придатковій системі річок та інших водних об'єктах — до 30 червня.

Читайте також, що у Києві та Київській області набули чинності нові правила рибальства.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися