Ракетний удар по Києву: у МВС показали ракету, що впала у двір (Фото)

У міністерстві внутрішніх справ України показали вбиту збиту ракету російських окупантів

У міністерстві внутрішніх справ України показали збиту ракету російських окупантів, що впала, яка була збита протиповітряною обороною і впала в Голосіївському районі української столиці. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба МВС.

Повідомляється, що у дворі приватного будинку було виявлено уламки збитої ракети противника, загоряння було оперативно ліквідовано. На щастя, руйнувань та постраждалих немає. У МВС подякували воїнам ППО за оборону.

Нагадаємо, що у столиці було атаковано ракетами типу Х-101 (Х-555), які запустили зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС вранці 9 травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, чотири літаки Ту-95МС запускали ракети Києвом з району Каспійського моря.

Вчора росіяни намагалися виснажити протиповітряну оборону міста, запустивши рекордну за один раз кількість дронів -камікадзе іранського виробництва Shahed-136.

Він зазначив , що сили ППО виявили та знищили близько 15 цілей противника у повітряному просторі Києва. Жертв та серйозних руйнувань не зафіксовано.


Читайте также