Проїзд Київської області серйозно змінився: запустили нові маршрути

На території Бучанського району Київської області запустили нові автобусні маршрути німецьким рухомим складом

На території Бучанського району Київської області запустили нові автобусні маршрути німецьким рухомим складом, який було передано союзниками України. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Бучанської міської ради.

У міськраді повідомляють, що перші 90 днів триватиме тестування пасажиропотоку. Тому громадяни можуть висловлювати свої побажання та зауваження до комунального перевізника у коментарях до повідомлення або за телефоном диспетчерської служби: 38 (096) 322 14 32. Детальний розклад руху автобусів можна побачити у прикріплених фото:




Нагадаємо, у Києві оголосили тендер на послуги з випуску віртуальних карток для оплати за проїзд . Підрядник повинен надати можливість користувачеві придбати віртуальну транспортну картку в особистому кабінеті мобільного додатку "Київ цифровий". Віртуальна карта має надавати можливість користуватися всіма сервісами для оплати проїзду у столичному транспорті. Замовником послуг є комунальне підприємство "ГІВЦ". За впровадження нових інструментів оплати проїзду у Києві готові заплатити понад 20 мільйонів гривень. Віртуальна карта оплати проїзду у Києві дозволить столичній владі відмовитись від пластикових носіїв електронного квитка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися