Проїзд у Києві серйозно змінять: буде революційне нововведення в автобусах

В автобусах та маршрутних таксі української столиці впровадили революційне нововведення

В автобусах та маршрутних таксі української столиці впровадили революційне нововведення – водіям заборонили включати музику в салоні. Про це стало відомо з відповідного рішення, ухваленого Кабінетом міністрів України, передає прес-служба уряду.

У рішенні сказано, що зараз водії автобусів мають право не допускати в салон пасажирів, які створюють шум за допомогою технічних пристроїв. Також водіям заборонили включати до автобусів музику чи фільми. Це дозволено, якщо в салоні є навушники або на нерегулярних рейсах за згодою пасажирів. Нововведення стосуватимуться також таксі. Музику водії можуть включати лише тоді, коли пасажир не заперечує.

"Постанова прийнята на виконання закону про підтримку національного музичного продукту та обмеження публічного використання музики держави-агресора, яку Верховна Рада підтримала влітку минулого року", - уточнили у відомстві.

Нагадаємо, у Києві оголосили тендер на послуги з випуску віртуальних карток для оплати за проїзд . Підрядник повинен надати можливість користувачеві придбати віртуальну транспортну картку в особистому кабінеті мобільного додатку "Київ цифровий". Віртуальна карта має надавати можливість користуватися всіма сервісами для оплати проїзду у столичному транспорті. Замовником послуг є комунальне підприємство "ГІВЦ". За впровадження нових інструментів оплати проїзду у Києві готові заплатити понад 20 мільйонів гривень. Віртуальна карта оплати проїзду у Києві дозволить столичній владі відмовитись від пластикових носіїв електронного квитка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися