У Києві кардинально змінять проїзд транспорту на Оболоні та Дорогожичах: деталі

В українській столиці кардинально змінять проїзд транспорту на Оболоні та в районі станції київського метрополітену "Дорогожичі"

В українській столиці кардинально змінять проїзд транспорту на Оболоні та в районі станції київського метрополітену "Дорогожичі" — йдеться про реконструкцію транспортної розв'язки та шляхопроводу, які розпочнуться вже 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами комунальників, реконструкцію розв'язки на перетині вулиць Дегтярівської, Довженка та Теліги розпочнуть уже цього року.

Дорожники зазначили, що наразі Дегтярівський та шляхопровід перебувають в аварійному стані – його тимчасово посилили додатковими опорами, а також демонтували частину балок.

Під час реконструкції споруду повністю замінять. Також цього року план розпочати будівництво нового шляхопроводу на перехресті вулиць Полярної та Богатирської.

За розрахунками проектувальників, нова розв'язка збільшить пропускну спроможність транспортного вузла та зменшить пробки у цій частині Оболоні. Роботи на обох рішеннях планують закінчити наступного року.

“Паралельно із завершенням будівництва розв'язок, шляховики починають будівництво нових, адже такі процеси не можуть бути у розриві, оскільки мають бути планомірними та поступовими.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися