Затори в Києві: де зараз труднощі з проїздом

Також труднощі з проїздом на Великій Окружній дорозі

До середини дня, 24 грудня, на низці вулиць Києва, як на лівому, так і на правому березі утворилися затори. Про це свідчать дані Google Maps.

Зокрема, затор утворився на Харківському шосе від Дарницької площі до вул. Тепловозної. Труднощі з проїздом на Південному мосту, вул. Саперно-Слобідській та Столичному шосе. Найбільше заторів у центрі Києва: на вул. Хрещатик, бульварі Лесі Українки, вул. Мечникова, вул. Великій Васильківській, вул. Саксанганского, вул. Льва Толского, бульварі Тараса Шевченка, вул. Пушкінській, вул. Жилянській, вул. Ярославів Вал.

Затори також на вул. Набережно-Луговій, вул. Набережно-Хрещатицькій, Гаванському мосту, вул. Набережно-Рибальській, вул. Глибочицькій, вул. Січових Стрільців, вул. Великій Житомирській, вул. Почайнинській, вул. Юрія Іллєнка, Володимирському узвозі.

Крім того, затори на Повітрофлотському проспекті, вул. В'ячеслва Чорновола, вул. Дегтярівській, проспекті Перемоги, вул. Вадима Гетьмана. Також труднощі з проїздом на Великій Окружній дорозі.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", Київрада ухвалила бюджет Києва на 2020 рік. На транспорт та дорожнє господарство будуть спрямовані 10,3 мільярда гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися