У Київській області надовго відключать світло: де та коли

У Київській області очікуються тривалі відключення світла

ДТЕК інформує про проведення планових ремонтних робіт в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, 15 та 16 травня в одному із населених пунктів очікуються тривалі відключення електропостачання. Про це повідомляє Фастівська міська рада, передають "Коментарі".

Так, 15 травня з 09:00 по 16:00 та 16 травня з 09:00 по 18:00 не буде електропостачання за наступними адресами:

Веприк

Вул.Калинова, вул.Дружби, вул.Прирічна, вул.С.Жукова, вул.Стеценка, вул.Садова, вул.Шкільна, вул.Миру, СТ "Приозерний", вул.О.Боженка, вул.Шевченка, вул.Соборна, вул.Покровська, вул.Дачна, вул.Лісна, пров.Лісний, вул.В.Косовського.

Нагадуємо, що вчора, у порівнянні з попереднім днем, рівень водопілля в Києві збільшився на 10 см. За словами начальника КМВА Сергія Попка, жодних негативних наслідків цей підйом не несе. Теперішня висота повені на 30 см менша за максимальні показники в середині квітня. Тож, наразі загроз для Києва немає.

"Коментарі" повідомляли, що у столиці проінспектували Солом’янський та Голосіївський райони. У цих районах перевіряли благоустрій та чистоту. Інспекція обійшла території біля гаражних кооперативів неподалік кінотеатру "Тампере" (Солом’янський район), які перетворились на звалища. Також перевірені житлові будівлі, зокрема на вулиці Деміївській, та стан дитячих майданчиків. Було виявлено низку МАФів, що здійснюють нелегальну діяльність.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися