На дорогах Києва підвищили безпеку руху: подробиці

На 94 вулицях столиці поновлено дорожню розмітку

У столиці триває поновлення дорожньої розмітки. На 94 вулицях такі роботи уже виконані. Про це інформує КК "Київавтодор", передає Київська міська державна адміністрація. 

Зокрема, закінчено поновлення розмітки на вул. Генерала Алмазова, просп. Бажана, просп. Соборності, вул. Б. Гаврилишина, вул. Теремківській, вул. С. Кішки, просп. Л. Каденюка, вул. В. Брожка. Тривають роботи на просп. Науки, вул. Ялтинській, Дніпровській набережній та багатьох інших вулицях. 

Як нагадує "Київавтодор", на більш як 400 вулицях, мостах і шляхопроводах нанесена розмітка в рамках капітальних і середніх ремонтів, які виконали в минулі роки.

Нагадуємо, що у столиці триває облаштування кільцевих розв’язок для підвищення безпеки транспортного руху. Ще на двох перехрестях столиці влаштували кільцеві розв’язки. Основні роботи закінчили на перехресті вулиць Ірини Бекешкеної та Едуарда Вільде у Дніпровському районі Києва. Там залишилось нанести лише розмітку. Дорожню клумбу облаштували на дублері вулиці Академіка Заболотного. Найближчим часом на розв’язці також нанесуть розмітку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися