Нові кільцеві розв’язки влаштували на перехрестях Києва (ФОТО)

Де підвищили рівень безпеки дорожнього руху в столиці

У столиці триває облаштування кільцевих розв’язок для підвищення безпеки транспортного руху. Про це розповіли в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними комунального підприємства, ще на двох перехрестях столиці влаштували кільцеві розв’язки. Основні роботи закінчили на перехресті вулиць Ірини Бекешкеної та Едуарда Вільде у Дніпровському районі Києва. Там залишилось нанести лише розмітку.

Дорожню клумбу облаштували на дублері вулиці Академіка Заболотного. Найближчим часом на розв’язці також нанесуть розмітку. Окрім того, дорожники облаштовують кільцеві розв’язки на перетині вулиць Вербової і Марка Вовчка, на перехресті вулиць Генерала Геннадія Воробйова і Уманської, у провулку Новопечерському.

Нагадаємо, через ремонтні роботи перекрили міст та залізничний переїзд у Білій Церкві. Рух шляхопроводом по проспекту Князя Володимира перекрили до понеділка, 8 травня. Об’їзд мосту здійснюється через вулиці Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибну, Івана Кожедуба та Любомира Гузара (Осипенко).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Читайте також, де велосмугу в центрі Києва відгородили від автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


пропроророрпо

6 травня 2023, 11:05

Идиотизм конкретный. Кому-то просто нужно распилить бюджетные средства!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися