У Київській області змінили маршрути проїзду транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям та пасажирам про обмеження руху

У Білоцерківському районі Київської області через ремонтні роботи перекрили міст та залізничний переїзд у Білій Церкві. Про це водіїв попередили у Білоцерківській міській раді, передають "Коментарі".

За даними мерії Білої Церкви, рух шляхопроводом по проспекту Князя Володимира перекрили сьогодні, 5 травня, з 19:00 до п’ятої ранку понеділка, 8 травня, у зв'язку з ремонтними роботами. Об’їзд мосту здійснюватиметься через вулиці Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибну, Івана Кожедуба та Любомира Гузара (Осипенко).

"Зверніть особливу увагу на те, що залізничний переїзд по вул. Івана Кожедуба також буде закритий з з 19.00 5 травня (п’ятниця) до 05.00 8 травня (понеділка) з метою уникнення заторів. Рух тролейбусів здійснюватися не буде", — заявили у Білоцерківській міській раді.

У вихідні в Білій Церкві заплановані зміни до схем руху автобусних маршрутів №5, №19, №22, №26 та №28. Автобуси здійснюватимуть рух за маршрутом, далі – вулицями Зенітного полку (Некрасова-Грибоєдова), Рибною, Івана Кожедуба, Любомира Гузара (Осипенко), бульвар Михайла Грушевського, вул. Павліченко, далі — за маршрутом.

"Просимо заздалегідь врахувати обмеження руху транспортних засобів та за можливості не завантажувати об’їзні дороги у вказаний час", — закликали у Білоцерківській міській раді.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. Автор петиції вимагає розпочати будівництво станції метро "Герцена-Загорівська". За його словами, район Загорівщини зазнає активної забудови, мотоциклетний завод вже перетворено на найбільший IT-кластер України та активно забудовується житловою забудовою та комерційною інфраструктурою. 

Нагадаємо, у Києві пропонують мотивувати киян та мешканців столиці у покращенні екології безкоштовним проїздом у метро. Столичній владі пропонують встановити на станціях Київського метрополітену автомати з прийому пластикової тари в обмін на придбання квитка на проїзд. 

Окрім того, у Києві розглядають кілька варіантів щодо покращення транспортного сполучення з Биковнею. Зокрема, у столиці планують продовжити "червону" лінію метро та запустити новий автобусний маршрут зі станції метро "Лісова".

Читайте також, що поблизу станцій метро у Києві знесли МАФи та облаштовують сквери.

Джерело: https://t.me/bmrada/4773


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися