Метро Києва кардинально змінює режим роботи: що потрібно знати мешканцям

В українській столиці з 15 травня кардинально змінюється режим роботи київського метрополітену

В українській столиці з 15 травня кардинально змінюється режим роботи київського метрополітену, йдеться про скорочення інтервалу руху поїздів підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, час очікування в годину пік у будні дні становитиме 3-4 хвилини, міжпікові – 6-8 хвилин. Також збільшать парність поїздів у вихідні дні, вдень інтервал між поїздами становитиме 6-7 хвилин.

Нагадаємо, що в українській столиці серйозно покращать умови проїзду в київському метрополітені — місто отримало перші шість нових вагонів підземки від Варшави. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, вагони належать до рухомого складу серії №81-717, який також експлуатується у київському метро. Вони, насамперед, будуть використані як технічні донори для капітальних ремонтів діючого рухомого складу.

Для Київського метрополітену це значна допомога, оскільки 80% рухомого складу – радянського виробництва. Подібні вагони експлуатуються у Варшавському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Lexx

16 травня 2023, 19:01

Та вы издеваетесь?? Вам никто не объяснял значение слова Кардинально? Бесит такой кликбэйт...

Петя

15 травня 2023, 14:33

Київське жлобське сране метро - чергове блядське позорище!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися