Проїзд у Києві серйозно змінився: що потрібно знати пасажирам

В українській столиці змінився рух громадського транспорту на низці маршрутів

В українській столиці змінився рух громадського транспорту на низці маршрутів на території Солом'янського та Оболонського районів — йдеться про тролейбуси №17 та 19, а також автобус №73. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами комунальників, тролейбуси змінили маршрути через ремонтні роботи на бульварі Чоколовському. Наразі рух організований по вулиці Єреванській.

Автобуси №73 змінили маршрут через ремонт дороги на вулиці Героїв полку "Азов". Вони курсують проспектом Івасюка – вулицею Левком Лук'яненком – ст. м. Мінська - а далі за звичайною схемою.

Нагадаємо, що в українській столиці з 15 травня кардинально змінюється режим роботи київського метрополітену, йдеться про скорочення інтервалу руху поїздів підземки. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, час очікування в годину пік у будні дні становитиме 3-4 хвилини, міжпікові – 6-8 хвилин. Також збільшать парність поїздів у вихідні дні, вдень інтервал між поїздами становитиме 6-7 хвилин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися