Кияни масово поскаржились на зачиненні укриття під час повітряної тривоги

Як відреагували на скарги у військовій адміністрації

До начальника Київської міської військової адміністрації (КМВА) Сергія Попка надійшли численні скарги від киян щодо закритих укриттів під час останньої ракетної атаки на Київ. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію КМВА.

За даними відомства, такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці.

"Закритті укриття під час війни, під час таких масованих повітряних атак – це злочин. Тому сьогодні, на засіданні Ради оброни Києва я, як начальник КМВА, акцентував особливу увагу на вирішенні цього питання", — заявив Попко.

За його словами, були визначені завдання для Національної поліції Києва, Муніципальної охорони міста та усім головам райдержадміністрації.

"В найстисліший термін усі укриття міста Києва мають бути проінспектовані, зафіксовані усі об’єкти до яких у цивільного населення немає доступу, а балансоутримувачі негайно забезпечать безперешкодний доступ до захисних споруд цивільного захисту", — завірив керівник КМВА.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що врятувало тварин Київського зоопарку від уламків ракети.

Джерело: https://t.me/VA_Kyiv/1723


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися