У Києві лунали гучні вибухи: Росія завдала нового ракетного удару

Російські окупанти завдали нового ракетного удару по українській столиці в ніч проти 18 травня

Російські окупанти завдали нового ракетного удару по українській столиці в ніч проти 18 травня — це дев'ята атака з початку травня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, противник випустив ракети зі стратегічним бомбардувальником Ту-95МС та Ту-160 з району Каспійського моря, ймовірно, крилатими ракетами Х-101/Х-555. Також росіяни запустили розвідувальні безпілотники.

Він зазначив, що всі цілі були виявлені та збиті. Зафіксовано падіння уламків у Деснянському та Дарницькому районах — на Дарниці було спалах у гаражному кооперативі, пожежу усунено. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що з пікера Повітряних Сил Збройних Сил України Юрій Ігнат заявив, що знищити систему протиповітряної оборони Patriot ракетою "Кинжал" неможливо. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який він дав журналістам в ефірі національного телемарафону.

За його словами, знищити Patriot аеробалістичною ракетою Х-47 "Кинжал". Він закликав не перейматися долею американського зенітно-ракетного комплексу.

Раніше в Росії заявили, що знищили систему ППО під час атаки у ніч проти 16 травня.


Читайте также