У Києві зміняться маршрути автобусів та тролейбусів: подробиці

Зміни пов’язані із запланованими продовольчими ярмарками

У Києві 20 травня буде змінено маршрути деяких автобусів та тролейбусів. Це пов’язано із запланованими продовольчими ярмарками на вулицях Лісківській і Олександри Екстер. Про це повідомляє КП "Київпастранс", передають "Коментарі".

Із початку руху до закінчення ярмарків (орієнтовно до 18:00), рух автобусів №№ 6, 44, 61 та тролейбусів № 37-А буде організовано:

- автобус № 6 – від Дарницької площі до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську та вул. Радунську);

- автобус № 44 – від зал. пл. "Лівий Берег" до вул. Лісківської за власним маршрутом, далі – вул. Радунська до вул. Милославської;

- автобус № 61 – від зал. пл. "Троєщина" до вул. Милославської (без заїзду на вул. Лісківську);

- тролейбус № 37-А – від ст. м. "Лісова" до вул. Лісківської за власним маршрутом, далі за маршрутом № 37.

Нагадуємо, що в українській столиці з 22 травня кардинально змінять проїзд у громадському транспорті — йдеться про те, що під час сигналу повітряної тривоги пасажирів довозитимуть до найближчого укриття.

Під час повітряної тривоги водії довозитимуть пасажирів до укриттів, розташованих за схемою руху. Зокрема, до станцій метро, підземних переходів, паркінгів тощо. Зазначається, що пасажири зможуть вийти на зупинках.

Також у Києві на вулиці Композитора Лятошинського 20 травня перекриють рух. Заїхати на житловий масив "Теремки-2" з Кільцевої дороги можна через вулицю Д. Луценка.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися