У Київській області змінять маршрути автобусів (СХЕМИ)

Що треба знати пасажирам

У Бучанському районі Київської області планують змінити маршрути автобусів. Про це розповіли в Бучанській міській раді, передають "Коментарі".

Бучанська територіальна громада отримала власного перевізника, автобуси якого вже вийшли на маршрути. Ліцензію на пасажирські перевезення отримало комунальне підприємство "Бучатранссервіс". Поки що комунальний транспорт перевозить пасажирів у межах Бучанської громади. Зараз маршрути автобусів планують змінити.

Варіанти подовження маршрутів КП "Бучатранссервіс" наступні:

·       №101 сполученням Буча-Ворзель: від залізничної станції "Буча" через Вокзальну, Нове Шосе, Флагшток, Щасливу, Курортну – до залізничної станції "Ворзель".

·       №102 сполученням Буча-Ворзель: від НДІ через Площу Баффета, Вокзальну, Яблунську, Шевченка, Курортну, Уварівський дім – і до санаторію  "Україна" через вулицю Березова.

Подовження маршруту №103 у КП "Бучатранссервіс" поки не розглядають. Подовження маршруту №104 сполученням Буча-Здвижівка можливе з Бучі через Ворзель, Мироцьке, Бабинці – до приміщення Здвижівкого старостату. В мерії Бучі оприлюднили схеми маршрутів та закликали мешканців голосувати.

"Гортайте галерею, уважно роздивляйтеся схеми і пишіть, який варіант обрали би ви. Або діліться власними пропозиціями у коментарях", — йдеться в повідомленні Бучанської міської ради.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Верховній Раді України ухвалили важливий законопроект щодо проїзду в метро, який підтримало комунальне підприємство "Київський метрополітен". Метою законопроекту є запобігання та припинення порушень правил проїзду в метро та гарантування пасажирам права на одержання безпечних та якісних транспортних послуг. Законопроектом передбачені штрафи за вчинення протиправних дій у метрополітені. Окрім того, у Києві нагадали владі про "забуте" будівництво станції метро Сирецько-Печерської лінії Київського метрополітену. 

Читайте також, що на низці доріг Києва через ремонтні роботи надовго обмежили проїзд транспорту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися