У Києві проводять капітальний ремонт декількох вулиць: подробиці

На дев'яти вулицях столиці тривають капітальні ремонти і реконструкції

У Києві завершено основний ремонт вулиць Гетьмана Павла Скоропадського, Юрія Шумського та Композитора Лятошинського. Капітальні ремонтні та реконструкційні роботи проводяться на дев'яти вулицях столиці. Масштабні роботи проводилися на всіх об'єктах протягом вихідних. Про це повідомляє КМДА з посиланням на КК "Київавтодор", передають "Коментарі".

Так, на вулиці Гетьмана Павла Скоропадського (колишня вулиця Льва Толстого) завершили влаштування верхнього шару покриття проїжджої частини. На тротуарах викладено бруківку. Основні ремонтні роботи на цій вулиці завершені.

Основні роботи також завершені на вулицях Юрія Шумського та Композитора Лятошинського. Залишилися лише роботи з оновлення тротуарів та нанесення розмітки.

На частині Повітрофлотського проспекту дорожники вже влаштували нове асфальтне покриття. Наразі триває ремонт основи дороги й системи зливостоків. Ремонтні роботи також тривають на вул. Татарській, Кільцевій дорозі, вул. Трускавецькій, вул. Ентузіастів та просп. В. Івасюка.

Нагадуємо, що у всіх десяти районах Києва поновлюють дорожню розмітку. Ці роботи виконують здебільшого вночі, щоб не впливати на трафік. Наразі 137 вулиць уже мають оновлену розмітку. Серед них: вул. Здолбунівська, вул. Горіхуватський шлях, просп. Науки, вул. Набережно-Рибальська, вул. Старовокзальна, Столичне шосе. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися