У центрі Києва вирубують дерева заради незаконної забудови: деталі (Фото)

У Шевченківському районі української столиці на вулиці Січових Стрільців вирубують дерева заради незаконного будівництва паркінгу

У Шевченківському районі української столиці на вулиці Січових Стрільців, 55, вирубують дерева заради незаконного будівництва паркінгу. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікував відомий активіст Дмитро Перов.

За його словами, документів на вирубку дерев у дворі робітники не мали. Початок робіт аргументували так, що нібито "дерева загрожують життю мешканців". На місце події викликали поліцію та написали заяву за фактом самоврядування.

Нагадаємо, що в українській столиці за відвідування лісів можуть штрафувати на тисячі гривень – у місті продовжується заборона на відвідування лісових зон. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, за відповідними інформаційними відмітками про заборону працівники лісопаркових господарств будуть встановлені на в'їздах на територію лісів. Порушники нестимуть адміністративну відповідальність, а штраф може сягати кількох тисяч гривень.

Частина лісових територій була зоною бойових дій, там ще залишаються вибухонебезпечні матеріали. Понад 30 тисяч гектарів лісу, за які відповідають міські служби.

Наразі там ведуться роботи з розмінування. Жителів міста просять максимально серйозно поставитися до цієї заборони, адже йдеться про збереження життя та безпеки.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


braun

24 травня 2023, 09:16

Net, кличко дивиться, а скільки у його особисту кишеню покладуть грошей . Якщо достатньо , то будівництво паркінгу стане законним !

КИЕВЛЯНИН

24 травня 2023, 09:14

ЦЄЕВРОПА)))))))

Net

24 травня 2023, 09:08

Ну, і куди дивиться клічко?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися