Погода у Києві та Київській області різко зміниться

Який прогноз погоди зробили синоптики на найближчі дні

У Києві та Київській області найближчими днями прогнозують мінливу погоду. Про це попередив Український гідрометцентр, передають "Коментарі".

За прогнозами метеорологів, погода у Києві та області у четвер, 25 травня, буде хмарною з проясненнями. Повітря вдень прогріється до 26 градусів тепла. Можливий короткочасний дощ. Як зазначила синоптик Наталка Діденко, загалом четвер в Україні матиме нестійку атмосферу.

"Практично повсюди — місцями короткочасні дощі та грози. Менша ймовірність опадів завтра — Волинь, Рівненщина, Тернопільська, Хмельницька, Чернівецька, Житомирська, Чернігівська, Київська області. Температура повітря в більшості областей — без особливих змін, протягом дня 25-го травня +20+26 градусів. У Києві 25 травня істотні опади малоймовірні. Максимальна температура повітря впродовж дня близько +25 градусів", — зробила прогноз Діденко.

Прохолодніше буде на вихідних. Синоптики прогнозують незначне зниження температури повітря у Києві та Київській області до 22 градусів тепла вдень та 14-16 градусів тепла вночі. Погода буде хмарною з проясненнями.

Нагадаємо, що у Києві активісти вирішили привернути увагу мера столиці Віталія Кличка до скандалу з будівництвом паркінгу на Оболоні муралом. Мешканці Оболоні виступають за створення парку в Оболонському районі Києва та проти забудови території зеленої зони на вулиці Прирічна паркінгом. Намалювали мурал, присвячений меру Києва Віталію Кличку саме там, де планують побудувати дворівневий паркінг. Активісти цим малюнком нагадали Кличку, ким його пам’ятають кияни та натякнули на те, що він може залишиться в історії столиці зовсім не в позитивному світлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва почали будівельні роботи в парку "Срібний кіл".

Джерело: www.meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися