На благоустрій парку у Києві витратять десятки мільйонів гривень

Що відомо про завершені тендери

У Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію системи закупівель ProZorro.

Згідно з умовами одного з тендерів, на ремонт парку в районі затоки Берковщина готові витратити майже 14,6 мільйонів гривень. Замовником робіт виступає Київське комунальне об'єднання зеленого будівництва та експлуатації зелених насаджень міста "Київзеленбуд". Переможцем в тендері оголосили єдиного учасника аукціону — ТОВ "Альфа Індастріал Констракшн".

Підрядник має провести в парку трубопровід водопостачання, встановити дорожні знаки, антипаркувальні стовпчики, стелу з мапою зони відпочинку, арку та фотозону з мультиплікаційними героями, освітлення, облаштувати насосну станцію, громадську вбиральню, велопарковки, оглядовий майданчик та паркові доріжки, а також побудувати солярій. Завершити виконання цих робіт мають до кінця цього року.

"Київзеленбуд" провів ще один тендер на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина на майже 6,8 мільйонів гривень. Переможцем в другому тендері також оголосили єдиного учасника аукціону — ТОВ "Альфа Індастріал Констракшн". До кінця року підрядник має забезпечити в парку електропостачання, зробити ремонт питного водопроводу, каналізації та каналізаційної насосної станції.

Створити парк для активного сімейного відпочинку в районі затоки Берковщина на Дніпровській набережній у Києві планували з 2020 року. На ділянці у понад 7,5 гектарів планували облаштувати дитячу зону, зону активних розваг, встановити альтанки та провести благоустрій пляжу. У липні 2022 року в парку "Прибережний" у затоці Берковщина завершили першу чергу капітального ремонту на площі у понад два гектари.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва на капітальний ремонт парку відпочинку навколо озера Срібний кіл виділили мільйони гривень. Зона відпочинку розташована між проспектом Миколи Бажана та вулицею Срібнокільською. На її благоустрій готові витратити майже 9,3 мільйони гривень. 

Читайте також, що територію Національного природного парку "Голосіївський" значно розширили.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Дмитро

19 квітня 2023, 08:32

ТВОЮ Ж МАТЬ!!! Немає слів. Війна війною, а грошики треба сперти. Невже у Київі так багато зайвих грошей? Так закупіть дрони, снаряди, броніки. В решті решт, відновіть об'єки енергопостачання. Так ні ж, треба піліть бюджет, а енергосистему будуть відновлювати за рахунок підняття тарифів. ВЕЛИКА ПОДЯКА нашим можновладцям!

Вова

19 квітня 2023, 08:25

В Київі вже перемога?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися