Оренда квартир у Києві різко здорожчала: скільки доведеться заплатити

В українській столиці різко подорожчала вартість оренди квартир за останній місяць

В українській столиці різко подорожчала вартість оренди квартир за останній місяць — найбільше ціни зросли на однокімнатні та двокімнатні квартири. Про це стало відомо з даних, опублікованих на порталі M2Bomber.

За словами аналітиків, за останній місяць ціни на квартири у Києві підскочили майже на 1000 гривень. У квітні середня ціна оренди однокімнатної квартири у Києві становила 23 193 гривень, у Львівській області – 17 201 гривень, а на Закарпатті – 14 487 гривень.

Середні ціни за кількістю кімнат: 1-кімн. - 9000 грн; 2-кімн. – 11-738 грн; 3-кімн. – 14-999 грн.

Найдешевше, за даними аналітиків, орендувати житло в Деснянському районі столиці - в середньому 8200 грн. Далі йдуть: Солом'янський – 10 000 грн; Дніпровський – 10 500 грн; Подільський, Оболонський – 11 000 грн; Святошинський – 11 500 грн; Дарницький - 12 000 грн.

Нагадаємо, що в українській столиці за відвідування лісів можуть штрафувати на тисячі гривень – у місті продовжується заборона на відвідування лісових зон. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, за відповідними інформаційними відмітками про заборону працівники лісопаркових господарств будуть встановлені на в'їздах на територію лісів. Порушники нестимуть адміністративну відповідальність, а штраф може сягати кількох тисяч гривень.

Частина лісових територій була зоною бойових дій, там ще залишаються вибухонебезпечні матеріали. Понад 30 тисяч гектарів лісу, за які відповідають міські служби.

Наразі там ведуться роботи з розмінування. Жителів міста просять максимально серйозно поставитися до цієї заборони, адже йдеться про збереження життя та безпеки.

Читайте также