Ціни на черешню в Києві рекордні: платити доведеться понад 1000 грн

В українській столиці на сьогоднішній день встановилися рекордні ціни на черешню — заплатити за кілограм доведеться 1200 гривень

В українській столиці на сьогоднішній день встановилися рекордні ціни на черешню — заплатити за кілограм доведеться 1200 гривень. Про це стало відомо з відповідного сюжету, опублікованого в ефірі комунального телеканалу "Київ".

За словами продавців, вартість черешні на ринках столиці досягає 750-1200 гривень за кілограм, і місцеві жителі поки не дуже охоче купують цю ягоду.

"Черешня ось – 850 за кілограм. Закупівля, зрозуміло, що трохи дешевша. Це Одеса: є таке село Миколаївка-1, Миколаївка друга. Ось там полуниця, все це є", – розповіла одна із продавщиць.

Торговці ягодами та фруктами у Києві розповідають, що мало хто у них купує черешню. Самі мешканці столиці теж кажуть, що не планують купувати черешні через їхню високу вартість.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області мешканцям погасять борги за комуналку. Про це стало відомо із відповідного рішення, яке ухвалив виконавчий комітет Броварської міської ради про часткове погашення коштами бюджету заборгованості за житлово-комунальні послуги пільгових категорій громадян.

Відомо, що частково погасять ЖК-послуги піклувальнику неповнолітнього; сім'ї опікуна неповнолітнього; особі з числа дітей, позбавлених батьківського піклування.

Загалом центр соціальних служб Броварської міськради перерахує на рахунки підприємств-надавачів послуг 84 530 гривень.

Читайте также