Проїзд трамваїв у Києві серйозно змінився: є проблеми з графіком

У Дарницькому районі української столиці на Позняках змінили рух трамваїв, які почали курсувати з тимчасовим відхиленням від звичного графіка

У Дарницькому районі української столиці на Позняках змінили рух трамваїв, які почали курсувати із тимчасовим відхиленням від звичного графіка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунального підприємства "Київпастранс".

За словами комунальників, затримуються трамваї №8, 28, 29, 32 та 35 — причиною стала поломка на вулиці Магнітогорській у напрямку станції київського метрополітену "Позняки".

На місце було направлено відповідні служби, які працюють над усуненням аварійної ситуації.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінився проїзд у маршрутних таксі — один з перевізників має валідатори для електронної оплати разової поїздки. Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на порталі AllTransUA.

Відомо, що маршрут №444 курсує від станції метро "Виставковий центр" до вулиці Метрологічної - валідатори там почали працювати з 23 травня.

Рух транспорту забезпечує перевізник ТОВ "Союз-Авто". Списання коштів тепер відбуватиметься з гаманця транспортної картки, як і у міській електричці. Це вже третій перевізник, який використовує в оплаті електронні квитки від програми "Київ Цифрової".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися