Погода у Києві та Київській області різко змінилась

Мешканців попередили про грозу

У Києві та Київській області синоптики прогнозують погіршення погодних умов. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

Згідно з даними Українського гідрометеорологічного центру, у Київській області у найближчу годину та до кінця доби 25 травня очікується гроза. Через це в регіоні оголосили перший рівень небезпечності – жовтий. Грозу прогнозують сьогодні також у Києві.

"25 травня на Лівобережжі, Київщині, у південній частині, Карпатах та на Закарпатті грози (І рівень небезпеки, жовтий). 26 травня вдень в Україні, крім більшості північних областей, грози", — йдеться в попередженні Укргідрометцентру.

Під час грози слід щільно закривати вікна в будинках, на вулиці триматися подалі від дерев, рекламних щитів, ліній електропередач та інших опор.

Нагадаємо, що у Києві активісти вирішили привернути увагу мера столиці Віталія Кличка до скандалу з будівництвом паркінгу на Оболоні муралом. Мешканці Оболоні виступають за створення парку в Оболонському районі Києва та проти забудови території зеленої зони на вулиці Прирічна паркінгом. Намалювали мурал, присвячений меру Києва Віталію Кличку саме там, де планують побудувати дворівневий паркінг. Активісти цим малюнком нагадали Кличку, ким його пам’ятають кияни та натякнули на те, що він може залишиться в історії столиці зовсім не в позитивному світлі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт благоустрою парку на Дніпровській набережній у районі затоки Берковщина витратять десятки мільйонів гривень. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Дарницькому районі Києва почали будівельні роботи в парку "Срібний кіл".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися