Колишні бійці "Азову" провели тренування для поліцейських Києва (ФОТО)

Азовці разом з поліцейськими провели практичні зайняття, які були наближені до бойових умов

Колишні бійці полку "Азов" організували дводенні тренування для київських поліцейських. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Головною метою заходу було покращити навички та вміння надання першої медичної допомоги пораненим. Військовослужбовці поділилися знаннями та навичками, отриманими під час участі у звільненні Бучі та Гостомеля.

Співробітники центру військової підготовки "Reservist" навчали правоохоронців тактиці та наданню першої медичної допомоги в умовах бойових дій.

Поліцейські Шевченківського управління мали змогу відточити свої навички з накладання собі турнікетів для зупинки сильної кровотечі та проведення тампонади ран. За словами військових, надаючи допомогу, потрібно дбати і про збереження власного життя.

Азовці та поліцейські також провели практичні зайняття, максимально наближені до бойових умов. Військовослужбовці продемонстрували тактику входу в будівлі, зачистки території та порятунку життя колег у бою. Головним меседжем від бійців було те, що злагоджена командна робота є надважливою.

Нагадуємо, що в Києві та Київській області кілька днів тривали військові навчання за участі підрозділів угруповання сил та засобів оборони столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися