Росія масовано атакувала Київ: є загиблі та руйнування (Фото)

Російські окупанти масовано атакували українську столицю дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч на 30 травня, є жертви та руйнування у різних районах

Російські окупанти масовано атакували українську столицю дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч проти 30 травня, є жертви та руйнування у різних районах. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, росіяни запускали дрони хвилями з різних напрямків, протиповітряна оборона знищила понад 20 цілей супротивника. У Голосіївському районі уламки впали на дах багатоповерхового будинку, почалася пожежа, є загибла і троє поранених.

У Печерському районі уламками пошкодило автомобілі, у Дарницькому районі внаслідок падіння уламків спалахнув приватний будинок. Також пошкоджено припарковані автомобілі, у Дніпровському районі уламки, що горять, впали на зелену зону, у Подільському – на нежитлову забудову, у Святошинському районі уламки впали на територію одного з підприємств.

Нагадаємо, що російські окупанти влаштували чергову масовану атаку на українську столицю в ніч на 29 травня з різних напрямків, запустивши ракети та ударні дрони. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, для виснаження протиповітряної оборони та психологічного тиску росіяни атакували Київ дронами-камікадзе Shahed-136, а також ракетами Х-101 зі стратегічних бомбардувальників Ту-95МС.

Українська ППО виявила та знищила понад 40 повітряних цілей. У Подільському районі столиці уламки пробили дах житлового будинку, що обійшлося без жертв.

Читайте также