У Києві зміниться режим роботи громадського транспорту: подробиці

У столиці тролейбусний маршрут переводять з тимчасового на постійний режим роботи

У Києві зміниться нумерація тролейбусного маршруту. Маршрут переводиться з тимчасового режиму роботи на постійну основу. Про це повідомляє Департамент транспортної інфраструктури КМДА, передають "Коментарі".

У столиці з 1 червня тролейбусний маршрут №5-Д курсуватиме під №4 за назвою "проспект Свободи – станція метро "Площа Українських героїв" (колишня назва – "Площа Льва Толстого"). 

Жодних змін до маршруту не вноситиметься. Тролейбуси, як і раніше, курсуватимуть за маршрутом просп. Свободи (від просп. Георгія Гонгадзе) – просп. Василя Порика – просп. Правди – вул. Івана Виговського – вул. Данила Щербаківського – просп. Берестейський – б-р Тараса Шевченка – вул. Велика Васильківська – вул. Гетьмана Павла Скоропадського – вул. Володимирська.

Нумерація змінюється у зв'язку з переходом тролейбусного маршруту з тимчасового на постійний режим роботи.

Нагадуємо, що в Оболонському районі української столиці тимчасово змінили рух автобусного маршруту під номером 114 – причиною стало перекриття руху транспорту.

Стало відомо, що в українській столиці після подорожчання вартості разового проїзду у комунальному громадському транспорті можуть підвищити ціну у маршрутних таксі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися