Гучні вибухи буде чутно у Києві та Київській області

Що треба знати мешканцям столиці та регіону

У Київській області та на околицях Києва буде чутно гучні вибухи. Про це мешканців попередили у Київській обласній та міській військових адміністраціях, передають "Коментарі".

За даними відомств, у Вишгородському районах Київської області може бути гучно через знищення вибухонебезпечних предметів.

"У Вишгородському районі можуть лунати звуки вибухів. Там сьогодні, 30 травня, проходить знищення вибухонебезпечних предметів. Тому в деяких громадах області може бути гучно. Зберігайте спокій – роботи планові", — заявили у Київській обласній військовій адміністрації.

Киян також попередили про гучні вибухи на околицях столиці.

"На північній околиці столиці може бути гучно. Це працюють наші сапери! Сьогодні у Вишгородському районі знищуватимуть вибухонебезпечні предмети. Зберігайте спокій! У разі повітряної тривоги прямуйте до укриття!" — йдеться в повідомленні військової адміністрації Києва.

Нагадаємо, в Обухівському районі Київської області в одному з сіл стався вибух. У селі Германівка 38-річному чоловіку відірвало кисть вибуховим пристроєм. Потерпілий отримав тяжкі травми, намагаючись розібрати запал для снаряда, який він знайшов в лісі торік.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області стався вибух на території АЗС. В салоні легкового автомобіля внаслідок вибуху почалась пожежа. Надзвичайна подія трапилась на трасі Київ — Житомир. Автомобіль згорів в селі Мила.

Читайте також, що на трасі Київ — Харків перевернувся та вибухнув бензовоз.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися