У Київській області відключатимуть світло декілька днів: перелік адрес

Мешканців деяких населених пунктів попередили про відключення світла

У Київській області 31 травня та у перші три дні червня проводитимуть ремонтні роботи в електромережах. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Фастівська міська рада з посиланням на ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі".  

У зв’язку з виконанням цих робіт, 1 та 3 червня з 09:00 по 19:00 буде планове відключення електропостачання за наступними адресами:

Фастів

Вул. та пров. Озерний, пров.Комунальний, вул.Т.Рудяка (Суворова), вул. та пров.Олександра Цьопича, вул.Молодіжна, вул.О.Довженка (Л.Чайкіной), вул.та пров.А.Горчинського (Кутузова).

31 травня з 09:00 до 19:00 не буде світла за наступними адресами:

Мала Офірна

Вул.Квітки Цісик (Пушкінська), вул.Перемоги, вул.та пров.Лісний, вул.Вишнева (Першотравнева), вул.Вільна (Комсомольська), вул.Стеценка.

Велика Офірна

Дачні масиви, вул.8 Березня, вул.Дачна (Кірова), вул.Озерна, вул.Річна, СТ "Іскра", вул. Вишнева, вул. Садова, Тихий пров., вул.Чумацький Шлях.

Мала Снітинка

Вул.Миру (Гагаріна).

Тарасенки

Вул.Лісова.

31 травня та 1 червня з 09:00 до 19:00 не буде світла за наступними адресами:

Веприк

Вул.Калинова, вул.Дружби, вул.Прирічна (Гагаріна), вул.С.Жукова, вул.Стеценка, вул.Садова, вул.Шкільна (Некрасова), вул.Миру, СТ "Приозерний", вул.О.Боженка, вул.Шевченка, вул.Соборна, вул.Покровська, вул.Дачна, вул.та пров.Лісний, вул.В.Косовського (12 Грудня).

2 червня з 09:00 по 19:00 не буде світла за наступними адресами:

Велика Мотовилівка

Вул.Васильківська.

Нагадуємо, що в Києві зміниться нумерація тролейбусного маршруту. Маршрут переводиться з тимчасового режиму роботи на постійну основу. У столиці з 1 червня тролейбусний маршрут №5-Д курсуватиме під №4 за назвою "проспект Свободи – станція метро "Площа Українських героїв" (колишня назва – "Площа Льва Толстого").  Жодних змін до маршруту не вноситиметься.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися