У розвідці відповіли, чи продовжуватимуться ракетні удари РФ по Києву

У головному управлінні розвідки міністерства оборони України розповіли, чи продовжуватимуться інтенсивні ракетні атаки російських окупантів на українську столицю

У головному управлінні розвідки міністерства оборони України розповіли, чи продовжуватимуться інтенсивні ракетні атаки російських окупантів на українську столицю. Про це стало відомо із коментаря, який дав представник розвідки Андрій Юсов в інтерв'ю каналу online.

За його словами, після того, як західні партнери передали Україні додаткові засоби проповітряної оборони, повітряні сили ЗСУ навчилися працювати з ними. Тож ворог тестує і хотів би показати, що їхня зброя може щось зробити з українським військом та західною зброєю, проте безуспішно.

"Уже скільки обстрілів поспіль всі цілі збиваються і наші бійці, Повітряні сили та засоби ППО демонструють найкращі результати. А власне єдине, що може продемонструвати агресор – це чутки про те, що ті чи інші зразки західних озброєнь пошкоджені. Треба розуміти, що спроба активна , масова і безпрецедентна, але це показовіші виступи. Так часто і з такою інтенсивністю і такою кількістю, вони повторювати подібні "вистави" не зможуть", — сказав Юсов.

Нагадаємо, що російські окупанти масовано атакували українську столицю дронами-камікадзе Shahed-136 у ніч на 30 травня, є жертви та руйнування в різних районах. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Київської міської військової адміністрації.

За словами начальника КДВА Сергія Попка, росіяни запускали дрони хвилями з різних напрямків, протиповітряна оборона знищила понад 20 цілей супротивника. У Голосіївському районі уламки впали на дах багатоповерхового будинку, почалася пожежа, є загибла і троє поранених.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися