У Києві розпочнуть нове будівництво у парку "Наталка": подробиці

В Оболонському районі української столиці на території парку "Наталка" розпочнуть нове будівництво

В Оболонському районі української столиці на території парку "Наталка" розпочнуть нове будівництво - йдеться про капітальні роботи з ремонту "Кесона на Оболоні". Про це стало відомо з повідомлення, опублікованого на сторінці спільноти "Кесон на Оболоні" в соціальних мережах.

Повідомляється, що ТОВ "Гювексхаус" отримало оновлену контрольну картку від Департаменту міського благоустрою КМДА. Наголошується, що необхідність її переоформлення пов'язана із зміною компанії – замовника капітального ремонту кесона та офіційної адреси об'єкта.

Контролюючі органи відстежують дотримання вимог законодавства під час виконання робіт, а після їх завершення проводять пост-аудит щодо відновлення всіх параметрів навколишнього середовища.

Також у компанії зазначили, що заявлений термін виконання робіт – 29 травня 2024 року – визначений автоматично, як рік з дня отримання дозволу, і може бути скоригований як в одну, так і в іншу сторону залежно від динаміки реалізації проекту.

Нагадаємо, що в українській столиці кардинально змінять проїзд транспорту на Оболоні та в районі станції київського метрополітену "Дорогожичі" — йдеться про реконструкцію транспортної розв'язки та шляхопроводу, які розпочнуться вже 2023 року. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою комунальної корпорації "Київавтодор".

За словами комунальників, реконструкцію розв'язки на перетині вулиць Дегтярівської, Довженка та Теліги розпочнуть уже цього року. Дорожники зазначили, що наразі Дегтярівський та шляхопровід перебувають в аварійному стані – його тимчасово посилили додатковими опорами, а також демонтували частину балок. Під час реконструкції споруду повністю замінять. Також цього року план розпочати будівництво нового шляхопроводу на перехресті вулиць Полярної та Богатирської.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися