У Києві на Шулявці з'явилася унікальна зупинка: деталі (Фото)

В українській столиці на Шулявці з'явилася унікальна зупинка громадського транспорту

В українській столиці на Шулявці з'явилася унікальна зупинка громадського транспорту, яка стала результатом ініціативи місцевих блогерів.

Біля станції метро "Шулявська" встановили першу спортивну зупинку громадського транспорту — основна мета такої зупинки – привчити людей до занять спортом, зміцнити та покращити загальне здоров'я українців.

Крім цього, вуличний тренажер обладнаний дезодорантом, тому після спортивного очікування транспорту жителі міста не відчуватимуть дискомфорту, кажуть організатори. Кияни з позитивом та схваленням поставилися до подібної ініціативи.

Нагадаємо, що в українській столиці після подорожчання вартості разового проїзду у комунальному громадському транспорті можуть підвищити ціну у маршрутних таксі. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у керівництві Київської міської державної адміністрації журналістам видання ТСН.

За словами чиновників, приватні перевізники, які працюють у Києві, також перевіряються про обґрунтованість їх тарифів — вони можуть встановлювати свій економічно обґрунтований тариф, але вони також перевіряються відповідними структурами.

"Тому, якщо тариф підкріплений і доведеним обґрунтуванням, вони можуть це робити. А як саме, знають тільки вони", - заявили в КМДА.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віктор

1 червня 2023, 09:47

Турніка нема вже, його зрізали

Павло Туркот

31 травня 2023, 12:08

Чудова придумка! Мені сподобалось

Песимист

31 травня 2023, 11:49

Глибше вдихнути легенями повітря на Шулявці під час занять спортом в метрі від дороги на 6 полос - це однозначно "зміцнити та покращити здоров'я" :-)

Yurii

31 травня 2023, 11:30

Краще зробили бомбоубежище

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися